Medlemsvilkår

Når du registrerer deg som medlem på lamove.no, godkjenner du samtidig disse medlemsbetingelsene/vilkårene.

Dine opplysninger
Din brukerkonto må være registrert med korrekte personalia, så som fullt navn, korrekt epost-adresse med mer. Det er ditt ansvar å sørge for at epostadressen er operativ og gyldig, slik at du kan motta nødvendig informasjon fra LaMove. Har du behov for å endre din oppførte epostadresse, så kan du ta kontakt med oss.

Betaling og bindingstid 
Medlemskapet ditt er et såkalt løpende medlemskap, og du vil bli trukket automatisk en gang per måned eller år (avhengig av om du ønsker LaMove Standard eller LaMove Pluss). Om du har benyttet deg av et tilbud som gir deg rabattert medlemsavgift i en gitt periode, eller gratis prøveperiode, er du inneforstått med at medlemskapet går videre som ordinært medlemskap med automatisk trekk, dersom du ikke avslutter det selv. Har du derimot benyttet en kupongkode som gir deg varig spesialpris, så vil du beholde den prisen så lenge du er medlem. Det er ingen bindingstid på medlemskapet, og du kan når som helst avslutte det fra «Min Konto»-siden. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd, dersom det er noe du ikke er fornøyd med. Vi gjør oppmerksom på at du ikke vil få refundert betalingen for den perioden du allerede er belastet for.

I henhold til Angrefristloven, har du 14 dagers angrefrist fra den dagen du registrerte deg som medlem. Innbetalt beløp vil bli tilbakebetalt innen 14 dager.

Du trener på egen risiko
LaMove kan ikke ta ansvar for din helse. Du må selv sørge for at du er i god nok fysisk form til å benytte deg av vårt treningstilbud. Forhør deg gjerne med din lege, spesielt hvis du er i barsel/akkurat har født. Vær også nøye med at du har god plass rundt deg når du trener, slik at du unngår skader. Vi gjør oppmerksom på at bruk av sko med for eksempel gummisåler på «seigt» underlag, kan være belastende for knærne. Det er medlemmets eget ansvar å sørge for at skader ikke oppstår på person eller eiendeler.

Copyright
LaMove eier rettigheter til bruk av all musikk som benyttes her inne, og alt videomaterialet. Det er ikke lov å laste ned filer eller lage kopier av noe av materialet fra lamove.no, verken til eget bruk eller distribusjon. Materialet skal i så fall ha blitt gjort tilgjengelig for nedlasting, før slikt kan skje.


Dersom brudd på noen av medlemsbetingelsene oppdages, vil LaMove kunne slette din konto umiddelbart.