Om LaMove

Vi ønsker å gi deg en enklere treningshverdag

Kan LaMove passe for meg?

Vi er til for deg som synes «veien» til en treningsøkt er lang. Vi er til for deg som ikke vil eller kan trene på et treningssenter. Vi er til for deg som føler at tiden er for knapp til trening. Vi er også til for deg som rett og slett bare ønsker et alternativ nå og da. Og du – vi er spesielt til for deg som vil bruke dans for å trene!

Hjemmetrening / Tren hjemme / Online trening / Trening

Pris og medlemskap

Vi har ett medlemskap, og dette gir tilgang til alt vi har av trening. Prisen er kroner 99 per måned. Ved registrering må du legge inn et betalingskort, og dette blir automatisk belastet. På din profilside kan du finne oversikt over dine betalinger, du kan oppdatere kortet ditt, du kan avslutte medlemskapet osv.

Vi har ingen innmeldingsavgift, og heller ingen bindingstid.

Hjemmetrening / Tren hjemme / Online trening / Trening

Om treningen vår

Vi har et stadig voksende arkiv av økter i forskjellige sjangre. Vi har økter innen styrke, cardio, yoga, morgenrutine mm., og ikke minst har vi klasser i våre spesialiteter - Dansetrening og Pole Dance. I arkivet kan du søke på treningstype, og hvor lang økt du ønsker.

Fra og med høsten 2020 vil vi publisere nye økter hver mandag, og medlemmer kan selv benytte vår såkalte Ønskeliste, for å ønske seg spesifikke treningsøkter.

Finner du en treningsøkt du liker godt, kan du merke den som favoritt - slik at du enkelt finner den fra profil-siden din neste gang.

Hjemmetrening / Tren hjemme / Online trening / Trening

Hvordan trene med oss?

Logg deg inn på medlemssidene, og søk etter en passende økt. Når du har startet avspillingen, kan du når som helst sette filmen på pause, eller hoppe tilbake eller fremover. Du kan også klikke på symbolet for fullskjerm, slik at du får et maksimalt stort bilde.

For å se øktene, må du være tilkoblet wifi eller mobildata. På sikt vil du også kunne laste ned øktene (dette er under planlegging). Treningsøktene våre kan sees både på mobil, nettbrett eller datamaskin. Du kan også streame fra mobil til for eksempel Apple TV eller Chromecast.

Hjemmetrening / Tren hjemme / Online trening / Trening

Hvem er LaMove?

LaMove ble startet av Tom-Arild Hansen og Rosie Grønvoll, og er en videreføring av dansetrening.no. Begge to er lidenskapelig opptatt av trening, og elsker å instruere andre innenfor ulike sjangere. Tom-Arild er tidligere profesjonell danser, kjent fra blant annet flere deltagelser i «Skal vi danse», og Rosie er Pole Dancer, musikalartist og sanger.

Vår visjon

Vår visjon er å skape en enklere treningshverdag for alle, ved å gjøre god trening tilgjengelig også for de som av ulike årsaker, ikke trener på for eksempel et senter. Vi ønsker på best mulig måte å hjelpe alle som søker motivasjon og inspirasjon til trening – og vi mener at bedre fysisk helse fører med seg bedre psykisk helse!

Hjemmetrening / Tren hjemme / Online trening / Trening

Prøv gratis

Prøv LaMove gratis i 7 dager, med full tilgang til alle våre treningsøkter, danseklasser etc. Du kan kansellere når du ønsker.