Er du for opptatt?

Facebook
Twitter
E-post
Er du for opptatt? / Tren hjemme / Hjemmetrening / Trening

«Freedom has nothing to do with how much time you have. Its about your ability to defy it»

Generelt er vi mennesker litt for raske til å skylde på tiden, når man ikke får gjort det man ønsker og drømmer om. Vi ser ofte på tid som en restriksjon. Noe vi kjemper mot og klager på. Ofte når vi ikke har fått gjort noe vi hadde planlagt, så tyr man til setninger som «Jeg fikk ikke tid» og «Døgnet har ikke nok timer». Vi burde slutte med dette. Tid er blitt en begrensning som vi konstruerer til en unnskyldning for at vi ikke har fått til det vi skulle eller ønsket. For mange er det nesten blitt en begrensning for vår frihet. Skal vi ikke bare befri oss fra tidspresset?

Er du for opptatt? / Tren hjemme / Hjemmetrening / Trening

Jada...

… det høres langt enklere ut enn det er, men vi burde forsøke. Og nå skal ikke vi komme her å lære deg om tid og bruk av den. For alt vi vet, så er du verdensmester til å få til ting, til tross for at du kanskje er sjef for ditt eget selvdrevne selskap, har tre barn i skolealder, leverer og henter på utallige treninger og lager mat til et helt lag av mennesker.

Det er ikke sikkert vi snakker til alle, for noen er selvfølgelig kjempegode på planlegging og har strøken gjennomføringsevne.

LaMove hjemmetrening / Tren hjemme
Er du for opptatt? / Tren hjemme / Hjemmetrening / Trening

Men vi snakker kanskje mest til deg som ikke har full kontroll på tiden. Og det er mange. Til tross for man har full kalender på generell basis. Du kan også klare å få tid til for eksempel trening! Det er faktisk deg vi ofte har hatt i hodet, når vi har utviklet LaMove. Hvis du er en av de som føler at tiden ikke strekker til overhode, så utfordrer vi deg til å endre på dette. Nå. Start i dag. Har du bare 20 minutter, så kan du få gjennomført en treningsøkt. Eller kanskje du bare har 15 – eller 10 – minutter. Det viktigste er sjeldent å gjøre mye. Det som er viktig er å gjøre noe.

Så… sett deg ned og se over dagsplanene dine. Og har du ingen slike, så bør du begynne å utarbeide de. Se hva du kan gjøre for å få lurt inn noen minutter i løpet av dagen eller kvelden. Mange av oss må lære å bli sjef over egen tid. Vi må sørge for å være i en posisjon, hvor vi har kontroll på tiden og det som skal gjøres. Nå snakker vi selvfølgelig ikke så mye om det som skjer på jobben. Vi tenker først og fremst på det som man kan kalle «fritid».

Er du for opptatt? / Tren hjemme / Hjemmetrening / Trening

Sørg for at du får tid til deg selv. Tid til å bruke din egen kropp. Kjenne din egen pust. Om det er å kjempe seg gjennom en hard styrkeøkt på 20 minutter, eller om det er å slappe helt av med en behagelig yoga-session.Det er viktig for deg. Viktig for de rundt deg. Det er du som kan gjøre disse forandringene som gir deg mer tid. Så… neste gang du sier at du ikke har tid til å trene – er det helt sant? Er det ingenting du kan gjøre for å få til noen minutter med selv-pleie?

Vi heier på deg! Vil du trene – så vet vi at du får det til!

Del gjerne denne posten med noen

Facebook
Twitter
E-post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

La trening bli en naturlig del av hverdagen din

LaMove tilbyr raske og effektive økter innen mange ulike kategorier. Har du bare 10 minutter ledig? Vi har allikevel økter for deg. Du får full tilgang til hele arkivet for kun 99 kroner i måneden.

Følg oss gjerne

Flere blogginnlegg

LaMove - Effektiv trening hjemme. Når det passer!

Få e-post om nyheter på LaMove