Treningsmotivasjon – Kan vi hjelpe deg?

Facebook
Twitter
E-post
Treningsmotivasjon / Treningsinspirasjon 7 Tren hjemme / Hjemmetrening

Å hjelpe deg til å finne treningsmotivasjon er i hvert fall et stort mål for oss. Vi ønsker å engasjere, undervise, underholde og ikke minst motivere våre medlemmer.

Vi som står bak dette denne nettsiden, vil at LaMove skal være noe som gir deg høy verdi i livet. Vi vil ikke bare være et av mange online treningssentre – vi vil være noe mer. Dette skal vi komme tilbake til i senere blogginnlegg, for nå fokuserer vi på det som handler om å finne gleden ved å trene.

Treningsmotivasjon / Treningsinspirasjon 7 Tren hjemme / Hjemmetrening

Hva kan gi deg treningsmotivasjon?

Der er det mange som kan nevne flere ting. Hva med deg? Hva skal til for at du skal få lyst til å trene? Ofte nevnes mange ytre faktorer. Dette vet jeg med sikkerhet, for undertegnede (Tom Arild), motiveres ofte av disse ytre faktorene. Som at jeg har kjøpt nye løpesko. At jeg har en bra pulsklokke. At jeg liker å se svart på hvitt i treningsdagboken hva jeg har utrettet på treningsfronten i det siste. Og jeg kan nevne flere.

Men… jeg må få si at jeg også ofte finner treningsmotivasjon i selve treningen. Av det å være ute i skogen og kjenne frisk luft. Av det å ligge på en yogamatte og kjenne at kroppen presses i en serie push-ups. Treningsmotivasjon får man også i høy grad ved å trene med andre…

Men trening med andre er ikke alltid en mulighet man har

Og det er blant annet derfor, at vi i LaMove ønsker å hjelpe til. Når du trener med oss, så trener du med oss. Vi trener sammen! Instruktøren din og du. Og for å forsterke denne følelsen av å trene sammen – så vil vi sette opp LIVE-økter på LaMove også. Vi har en egen seksjon på nettsiden vår, hvor du kan finne alle planlagte LIVE-treninger, så er det bare å plotte treningen inn i kalenderen din.

Finn likesinnede og treningsglade
Dette med samhold og nettverk, er også mye av grunnen til at vi har laget et helt eget sosialt nettverk på LaMove. Dette vil også gi deg en følelse av at du/dere er flere om treningen. Snakk med gruppen din om trening, matoppskrifter, motivasjon eller hva du ønsker. Avtal at dere deltar på en LIVE-økt sammen. Kanskje dere til og med møtes en gang, for å trene sammen ansikt til ansikt. Kanskje du finner mange nye venner på LaMove? Ønsker du å melde deg inn nå, så koster medlemskapet kun kroner 99 per måned.

Treningsmotivasjon / Treningsinspirasjon 7 Tren hjemme / Hjemmetrening
Treningsmotivasjon / Treningsinspirasjon 7 Tren hjemme / Hjemmetrening

Hvordan kan vi hjelpe deg med treningmotivasjon?

Dette vet vi jo ikke med hundre prosent sikkerhet. Folk blir inspirert av ulike ting, og vi håper at nettopp kanskje du – ønsker å fortelle oss litt om hva vi kan gjøre for deg, når det kommer til motivasjon.

Men vi har en plan! Som nevnt lengre opp i innlegget, så skal vi kjøre LIVE-trening. I skrivende stund har vi ikke lansert LaMove enda, men dette føler vi oss sikre på at vil være ganske motiverende trening. Vi vil også kjøre en rekke forskjellige utfordringer, eller challenges, som er det mer brukte ordet for tiden. Her vil vi utfordre deg til å bli med på serier av økter, som skal utføres til bestemte tider. Treningen kan være alt fra dansetrinn, til hoppetau, styrke, yoga med mer. Kun fantasien setter grenser, og vi er åpne for forslag også.

Treningsmotivasjon / Treningsinspirasjon 7 Tren hjemme / Hjemmetrening

Fortell oss gjerne hva som skal til for at nettopp du skal bli fornøyd med tilbudet vårt. Skriv i kommentarfeltet nedenfor, eller send oss en melding her inne. Vi vil gjerne høre fra deg. Vi vil hjelpe deg til å nå målene dine – og vi vil at du skal trives på veien!

Del gjerne denne posten med noen

Facebook
Twitter
E-post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

La trening bli en naturlig del av hverdagen din

LaMove tilbyr raske og effektive økter innen mange ulike kategorier. Har du bare 10 minutter ledig? Vi har allikevel økter for deg. Du får full tilgang til hele arkivet for kun 99 kroner i måneden.

Følg oss gjerne

Flere blogginnlegg

LaMove - Effektiv trening hjemme. Når det passer!

Få e-post om nyheter på LaMove