Trening på kontoret

Facebook
Twitter
E-post
Trening på kontoret / Hjemmetrening / Tren hjemme / Kontortrening

Enkle ting for å gjøre kontoret til et gym

Tenker du at jobb og trening må være to separate ting som ikke har noe å gjøre med hverandre? Tenk igjen. I våre opptatte liv (les forøvrig…) kan det være vrient å finne tid til trening. Men husk at alt du gjør – er bedre enn ingenting. Og.. du behøver ikke et treningssenter for å trene. Det er jo hele tanken bak LaMove – at du ikke skal være bundet til slikt. Kanskje klarer du deg lenge med kontoret ditt? En pult, stoler og vegger utgjør et perfekt treningsrom!

Trening på kontoret / Hjemmetrening / Tren hjemme / Kontortrening

Hvorfor du bør trene i løpet av en dag

Alt hjelper. Det spiller ikke så stor rolle hvor mye du gjør. Alle bevegelser og alle små minutter du utnytter, vil bidra til det regnskapet som heter «bedre generell helse og kondisjon». Og du behøver ikke å være så opptatt av å gjennomføre lange økter. Bryt gjerne treningen opp i korte økter nå og da. Noen minutter her og der.

Og er du ny i treningsverdenen, kan slike korte treningsavbrekk på kontoret, bidra til at du etablerer trening som en mer «vanlig» vane i hverdagen. Så fort du merker de positive effektene av noen minutter hver dag, vil du mest sannsynlig ønske å trene mer. All forskning på trening, viser at økt aktivitet og dermed økt blodgjennomstrømning, bidrar positivt til en god mental helse også. Tenk på korte jobbøkter som en liten «Reset»-knapp i en hektisk arbeidsdag.

Så, hva slags treningsøkter kan du skvise inn på kontoret?

Trening på kontoret / Hjemmetrening / Tren hjemme / Kontortrening
Tredemølle ved kontorpulten er kanskje litt vel avansert. Det skal ikke så mye til for at du skal kunne få en helt fin treningsøkt i lunsjpausen.

Kort sagt – bruk kreativiteten. Prøv triceps-dips på kontorpulten. Sitt i 90 grader opp mot veggen. Gjør noen squats (knebøy) ved siden av stolen, eller ta noen kjappe push-ups. Det meste av øvelser hvor egen kroppsvekt er i bruk, kan utføres i et kontormiljø. Du må bare være kreativ.

Trening på kontoret / Hjemmetrening / Tren hjemme / Kontortrening

Del gjerne denne posten med noen

Facebook
Twitter
E-post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

La trening bli en naturlig del av hverdagen din

LaMove tilbyr raske og effektive økter innen mange ulike kategorier. Har du bare 10 minutter ledig? Vi har allikevel økter for deg. Du får full tilgang til hele arkivet for kun 99 kroner i måneden.

Følg oss gjerne

Flere blogginnlegg

LaMove - Effektiv trening hjemme. Når det passer!

Få e-post om nyheter på LaMove